Ring : 010 – 33 333 93

/

HYR FÖRRÅD

Hyr eget förråd i Gränna
Hyr eget förråd i Gränna

Hyr eget förråd i Gränna

Hos oss kan du enkelt hyra förråd i storlekar från 2 kvm till 30 kvm.

 • SÄKERT – Videoövervakat & larm
 • UPPVÄRMT – Varmlager ca 18 grader
 • INSYNSSKYDDAT – Ditt förråd är helt insynsskyddat
 • FLEXIBELT – Uppgradera till större förråd vid behov
 • ENKELT – 1 månads uppsägning

TILLGÄNGLIGHET
Du har tillgång till ditt förråd 06.00 – 22.00 alla dagar i veckan. Elektronisk öppning via personlig bricka. lasta och lossa ditt gods själv. Palltruck finns att låna.

PRISEXEMPEL
2kvm – 250 Kr/mån
4kvm – 450 Kr/mån
6kvm – 500 Kr/mån
8kvm – 640 Kr/mån
10kvm – 830 Kr/mån

VAD RYMS?
12-15 st flyttkartonger ryms per kvm. En bra tumregel är att 10 kvm boyta går in på 1 kvm. 10:1 regeln brukar fungera i de flesta sammanhang. Exempelvis ryms en lägenhet på 100 kvm i ett förråd på 10 kvm.

INGA DOLDA AVGIFTER
Inga extra kostnader tillkommer förutom ditt egna hänglås på ditt förråd

Intresserad? Kontakta oss!

  Behöver du ett säkert och pålitligt förråd för att lagra dina saker? C Fastigheter erbjuder högkvalitativa förråd i olika storlekar för att möta dina lagerbehov i Gränna.

  Våra förråd är bevakade dygnet runt med säkerhetsövervakning och larm, vilket ger dig trygghet och säkerhet för dina värdefulla föremål. Dessutom har vi flexibla öppettider och enkel tillgänglighet så att du alltid kan komma åt dina saker när du behöver dem.

  C Fastigheter erbjuder också konkurrenskraftiga priser för våra förråd, så du kan lagra dina saker utan att bryta banken. Och om du behöver lagra dina saker under en längre tid kan vi erbjuda förmånliga rabatter.

  Vi på C Fastigheter strävar efter att ge högsta kvalitet till våra kunder och vi är stolta över att erbjuda en bekväm och säker lösning för dina lagerbehov. Kontakta oss idag för att hyra ett förråd i Gränna och lagra dina saker med trygghet och säkerhet.